This is an advertisement
Interested In Advertising? | Contact Us Here

Warning!

 

Welcome to Clean It Up; the UK`s largest cleaning forum with over 31,000 members

 

Please login or register to post and reply to topics.      

 

Forgot your password? Click here

john63.

  • Posts: 191
Help !
« on: May 19, 2018, 06:15:45 pm »
Fitted new spindle on hose reel as was leaking bad
So took it all to bits fitted new spindle put back together
Tested it ok for leaks but now when I stop it on controller then restart pump not kicking in unless I take of hose connector then put it back on it works
Any suggestions
Thanks
Was ok before

Slash

  • Posts: 1627
Re: Help !
« Reply #1 on: May 19, 2018, 07:32:47 pm »
Try caliberating  the pressure on the  control unit.

nathankaye

  • Posts: 3574
Re: Help ! New
« Reply #2 on: May 19, 2018, 09:30:35 pm »
Happens all the time when i have to disconnect the main hose, you have trapped air in it.  Its an easy fix if you have a strainer before pump. Turn pump on and slightly undo the lid on the strainer till the water comes gushing through and then obviously retighten.
facebook.com/1NKServices
1NKServices.co.uk

Shrek

  • Posts: 1967
Re: Help !
« Reply #3 on: May 19, 2018, 10:18:53 pm »
Happens all the time when i have to disconnect the main hose, you have trapped air in it.  Its an easy fix if you have a strainer before pump. Turn pump on and slightly under the lid on the strainer till the water comes gushing through and then obviously retighten.

I did not know that, cheers